+0
The plant called the scarlet gilia can have either red or white flowers. It had long been thought that hummingbirds, which forage by day, pollinate its red flowers and that hawkmoths, which forage at night, pollinate its white flowers. To try to show that this pattern of pollination by color exists, scientists recently covered some scarlet gilia flowers only at night and others only by day: plants with red flowers covered at night became pollinated; plants with white flowers covered by day became pollinated.

Which of the following, if true, would be additional evidence to suggest that hummingbirds are attracted to the red flowers and hawkmoths to the white flowers of the scarlet gilia?

A. Uncovered scarlet gilia flowers, whether red or white, became pollinated at approximately equal rates
B. Some red flowers of the scarlet gilia that remained uncovered at all times never became pollinated.
C. White flowers of the scarlet gilia that were covered at night became pollinated with greater frequency than white flowers of the scarlet gilia that were left uncovered.
D. Scarlet gilia plants with red flowers covered by day and scarlet gilia plants with white flowers covered at night remained unpollinated
E. In late August, when most of the humming birds had migrated but hawkmoths were still plentiful red scarlet gilia plants produced fruit more frequently than they had earlier in the season.

Is the answer is A?
+0
I don't think so.
Comments  
Students: We have free audio pronunciation exercises.

I struggled with this GRE question. Apparently the answer is D. This is one is difficult because according to the second sentence in the passage, hummingbirds pollinate during the day and moths pollinate at night. But the last sentence of the passage suggests that this is not true, and in fact, suggests the opposite, since red flowers that were covered at night still got pollinated and white flowers that were covered during the day still became pollinated. Answer D supports the fact that hummingbirds pollinate during the NIGHT and moths pollinate during the DAY. Why would the hummingbirds choose to pollinate red flowers that were covered at night versus in the day time (since the second sentence suggest they pollinate during the day)? Question D suggests that hummingbirds actually don't pollinate during the day. The point of the passage seems to be that hummingbirds pollinate during the night and moths during the day, but it confuses you by trying to make you prove that hummingbirds pollinate red flowers and moths pollinate white flowers.

papaya desk 144I struggled with this GRE question.

Yes. Your thought processes here are confused. For one thing, it is given that hummingbirds are active by day and moths by night. That being so, to cover the red flowers at night does nothing to stop hummingbirds from pollinating, and likewise for the white, day and moths.