+0
Our company ________ money last year because of poor management decisions.

(A) losing

(B) lost

(C) is losing

(D) lose

Although my department always submits its annual report by the end of the year, some ________ wait until the end of January.

(A) had has to

(B) has had to

(C) have had to

(D) had to have

If I ________ my physics class, I will graduate in May.

(A) will pass

(B) would pass

(C) passed

(D) pass

That was incredible! I think it was ________ movie I've ever seen.

(A) a very good

(B) better than

(C) too good

(D) the best

The International Bank has several of very good

A B

investment plans on offer to clients.

C D

(A) has

(B) several of

(C) investment

(D) on

We had a misunderstanding. However, I feel confident

A B C

that we have cleared up it.

D

(A) a misunderstanding

(B) However, I

(C) feel confident

(D) up it

The deadline dates for the construction ________ by the architect.

(A) have changed

(B) was changed

(C) have been changed

(D) was being changed

The museum is very popular. It ________ by more than 10 million people since it opened.

(A) was visited

(B) had been visited

(C) has visited

(D) has been visited

But, what if the design would have implicits

A B

detrimental overtones ?

C D

(A) what if

(B) implicits

(C) detrimental

(D) overtones

In deference to Jim's objection regarding the proposal that had been

A

submitted, the committee will have approved the measure had the majority not

B C

been swayed by the mayor's opinion.

D

(A) regarding

(B) submitted

(C) will

(D) been

A: I'm open for criticism from you regarding the new company policy.

B: __________, I would have to back you up all the way.

(A) After you just pulled

(B) Look at behind you

(C) In terms of efficiency

(D) The chip are up so

A: Will accounting have to shear a little bit in reporting current obligations?

B: ____ would be more appropriate or even chop.

(A) Slice

(B) Discount

(C) Fluff

(D) Shrivel

Joyce: Aren't you going toShanghaifor the conference? Ronnie: Yes. At this time tomorrow, I ____________ across thePacific Ocean!

(A) would be flying

(B) am flying

(C) will be flying

(D) would fly

The language in the purchasing agreement's fifth clause makes the terms ___________ enough to reduce our liability.

(A) restrictive

(B) restrictively

(C) restricting

(D) restrictiveness

________ great employees, a company should listen to their ideas, recognize their contributions, and reward them with special benefits.

(A) If we keep

(B) Keeping

(C) To keep

(D) When keeping

He ________ in so much trouble last week if he'd followed the guidelines more carefully.

(A) hadn't been

(B) wouldn't have been

(C) might have been

(D) wouldn't be

We should have had the car to be repaired at the shop before

A B

trying to sell it.

C D

(A) should have

(B) to be repaired

(C) trying

(D) to sell

I formally move that any contract amendments stipulating material modification

A

be put on hold for the present!

B

Conversely , amortization of capital assets should

C D

likewise be suspended temporarily.

(A) formally

(B) be

(C) Conversely

(D) should

This lawsuit isn't really about money. ________ is making a personal statement.

(A) The person filing the suit

(B) It's about

(C) It's about the person

(D) Whoever

A: Can't you see that my client is in the clear on your illegitimate charges?

B: The account withdrawals are valid; ________, embezzlement is illicit.

(A) furthermore

(B) additionally

(C) in retrospect

(D) notwithstanding

As a result of heavy traffic, his flight left

A B C

by the time he got to the airport.

D

(A) As a result of

(B) heavy

(C) left

(D) got

Since I bought a new computer, I was emailing

A B C

my friends almost every day.

D

(A) since

(B) bought

(C) was emailing

(D) almost

We need to consider ________ the terms of the contract.

(A) renegotiate

(B) to renegotiate

(C) renegotiating

(D) renegotiation

Man: Did you hear that when the Head of Finance offered Leslie a promotion, she refused?

Woman: Yes, if I were in her position, I ______________________ the job too.

(A) would have turned off

(B) will have turned down

(C) would have turned down

(D) will have turned away

If I ________ enough money, I would start my own company.

(A) had had

(B) were having

(C) had

(D) have

A: Were you able to attend the semi-annual managers meeting yesterday afternoon?

B: No, I _______, but I was delayed by a lengthy conference call with an important client.

(A) should have attended

(B) could have being present

(C) must have gone

(D) may have appeared
1 2
Comments  
Your post is too long, and somewhat confusing as to what you are intending. I will try to make corrections, however, even without the examples being numbered or otherwise labeled.

had had to

several of

to

it up

implicit

would have approved

in terms of

wouldn't have geen

to be repaired

It's about

flight had left

I've been emailing

had had enough
Thank you so much. The questions which has underscores - we need to find what's wrong in that.
Students: We have free audio pronunciation exercises.
Hi,

Although my department always submits its annual report by the end of the year, some words are missing__ wait until the end of January.

(A) had has to

(B) has had to

(C) have had to

(D) had to have

A: I'm open for criticism from you regarding the new company policy.

B: __, I would have to back you up all the way.

(A) After you just pulled

(B) Look at behind you

(C) In terms of efficiency <<<<<

(D) The chip are up so

A: Will accounting have to shear <<< wrong a little bit in reporting current obligations?

B: __ would be more appropriate or even chop.

(A) Slice

(B) Discount

(C) Fluff

(D) Shrivel

He __ in so much trouble last week if he'd followed the guidelines more carefully.

(A) hadn't been

(B) wouldn't have been<<<<

(C) might have been

(D) wouldn't be

We should have had the car to be repaired at the shop before

A B

trying to sell it.

C D

(A) should have

(B) to be repaired <<<<<

(C) trying

(D) to sell

This lawsuit isn't really about money. __ is making a personal statement.

(A) The person filing the suit

(B) It's about<<<

(C) It's about the person

(D) Whoever

A: Can't you see that my client is in the clear on your illegitimate charges?

B: The account withdrawals are valid; __, embezzlement is illicit.

A or B, but none of these fit well.

(A) furthermore

(B) additionally

(C) in retrospect

(D) notwithstanding

As a result of heavy traffic, his flight left

A B C

by the time he got to the airport.

D

(A) As a result of

(B) heavy

(C) left <<<

(D) got

If I __ enough money, I would start my own company.

(A) had had

(B) were having

(C) had <<<<

(D) have

Clive
Hi Clive, you are always helpful. Thank you so much.
Please answer the below questions

1) Sales in Eastern Europe were up 6 percent in the last quarter. ______, sales in the Middle East region rose by about the same percentage.
(A) Likewise (B) In contrast (C) Like (D) On the other hand

A

2) Ron: If you can work this Saturday, we can make the deadline. We'll really be pressed for time next week if we don't get some work done over the weekend.
Paul: I don't usually like to work on the weekend, but I guess I can if you think it'll make such a difference.

Ron ______ Paul to work on Saturday.
(A) had (B) let (C) got (D) made
C

3) Mr. Hadley said, "Oscar, have that report ready by next Tuesday."
James: Mr. Hadley ______ the report ready by next Tuesday.
(A) told Oscar to have (B) told Oscar that (C) said that Oscar has (D) said that Oscar had

A

4) Eliot: Who cleaned up the coffee room? When I left last night it was such a mess!
Emma: Tom ______ have done it. It was already clean when I got here, and he was the only person who came in before me this morning.
(A) must (B) couldn't (C) would (D) shouldn't

A

5) The economic forecast that is in the newspaper is much more optimistic than the one our finance department made.
What can be removed from the sentence above?
(A) Nothing can be removed from the sentence. (B) that (C) that is (D) made
C

6) Beth said, "Marvin's wedding is this weekend. Would you please send a wedding present?"
Alice: Beth ______ a wedding present to Marvin.
(A) said to me to send (B) said me to send (C) asked to me to send (D) asked me to send

D

7) Carol: I thought you asked Meg to work on the product launch for the men's fragrance line.
Tina: No, we've decided not to introduce the men's line yet, so I ______ her to start designing a new women's perfume.
(A) had

(B) got (C) have (D) gets

B

8) Mark: Why is it taking so long to decide on a marketing strategy?
Janis: The results of our market research aren't very clear. If the data ________ so ambiguous, we ________ a better idea of what to do.
(A) weren't|would have (B) isn't|have (C) weren't|had (D) isn't| 'd had

B

9) Ann was very diplomatic about expressing her complaints to the supplier, and the problems were worked out immediately. Ted, ______, was very blunt about expressing his complaints and he still is not satisfied with the response.
(A) contrast (B) similarly (C) likewise (D) on the other hand

D

10) Doris: Brandon, would you please print out the data on the accounts in North Africa?
Brandon: Sure, Doris. It will take about 20 minutes.
Doris ______ Brandon print out the data on North Africa.
(A) got (B) let (C) made (D) had

C

11) Jorge: Nancy, I've been calling you all morning. Our presentation starts at 10:00, not 11:00 like we thought, and it's 9:45 now. Please hurry!
Nancy: Jorge, you ______ paged me! Now I've got to rush to get set up for the meeting.
(A) must've (B) could (C) should've (D) might

C

12) Mr. Ross said, "Marianne, cancel all my appointments. Oh, and can you attend the meeting this afternoon?"
Marianne: Mr. Ross told me ________ his appointments and he ________ to attend the meeting this afternoon.
(A) cancel|asks me (B) cancel|asked me (C) to cancel|asked (D) to cancel|asked me

D

13) Bonnie: The training seminar was so interesting! The trainer was excellent and I really learned a lot.
Roy: I'm sorry I didn't go. If I ________ it would be so useful, I ________ my other meeting.
(A) knew|will cancel (B) knew|would cancel (C) had known|would cancel (D)had known|would have canceled

D

14) Maureen: So, where are we with the Zipadee soft drink client? Does it look like we'll be working with them on their ad campaign?
Sean: Actually, we had a very successful meeting today, and we agreed on all points. All we need to do now is ________ the contract ________.

(A) had|drew up (B)have|drawn up (C)had|drawn up (D)have|draw up

C

15) Heidi: What did Ms. Greyson want to talk with you about this morning?
Morgan: She asked me ______ walk Mary through the new employee handbook tomorrow.
(A) could you (B) if I could (C) if could I (D) could I
B

16) The person ______ this project must be informed immediately of all changes to the timetable.
(A) leading (B) is leading (C) who leading (D) leads

C

17) I'm really happy in my new job. ______ my old boss, my boss here is very accessible and friendly. My former manager was always busy and really hard to talk to.
(A) Similar to (B) Similarly (C) Unlike (D) In contrast

B

18) Bill: Did you meet with the new clients? How did it go?
Clarice: It was terrible! I wish that I ______ David with me. He made several inappropriate comments and I could tell that the clients felt put off.
(A) wasn't taking (B) didn't take (C) haven't taken (D) hadn't taken

D

19) Marsha: I think I saw Bill going into a movie last night.
Edward: Bill ______ at a movie. He was here until 9:30 helping me revise the handouts for my presentation to the executive board.
(A) shouldn't have been (B) couldn't have been (C) couldn't be (D) shouldn't be

A

20) Ariel: Guess what Joanne? I interviewed with Microware Technologies and got the job!
Joanne: Wow, that's great. Isn't Microware the company ______ because of the work it's doing now in distance learning and training?
(A) that making headlines (B) making headlines (C) made headlines (D) makes headlines

D

21) Greg: I honestly don't know how you get any work done in this office with all the construction work going on outside. How do you put up with the noise?
Becky: Well, it does ______ me feel a bit crazy at times, but it usually stops by late morning.
(A) let (B) have (C) make (D) do

C

22) David: I just don't understand why Super Space Man didn't catch on with kids. We thought it was going to be one of our best-selling toys this Christmas season.
Kim: Well, I think it ________ more popular if we ________ kids who were a bit younger. Children ages 10-12 are too old for this kind of toy.
(A) might've been|had targeted (B) might've been|will target (C) might be|were targeting (D) might be|would target

D

23) ust a quick reminder, everyone, that for tomorrow's meeting, we're asking men to wear a suit and tie; ______, women should plan to wear either a suit or dress.
(A) in contrast (B) similarly (C) like (D) unlike

B

24) I know Andrew Walton is going to be a great addition to our marketing team--he's a motivated self-starter with a lot of experience. We ______ a better person for this job!
(A) shouldn't find (B) didn't find C) hadn't found (D) couldn't have found

A

25) Mario, I know you are unhappy about your job. If I ________ you, I ________ quit and start looking for new one.
(A) were|would (B) were|will (C) am|could D) will be|might

B

26) Mr. Lewis: Carla, you've been working a lot and haven't taken a vacation in over a year. I'm worried you're going to get burned out. I think you should take a couple of weeks off.
Carla: I was talking with Mr. Lewis today and he said that ________ a lot, and that he ________ should take a couple of weeks off. So, I'm going to Tahiti!
(A) I'll be working|thinks I (B) you are working|thinks you (C) I'd been working|thought I (D) you've been working|thought you

D
Students: Are you brave enough to let our tutors analyse your pronunciation?
These are wrong answers (the others are right):

8) B
10) C
14) C
16) C
17) B
19) A
20) D
22) D
24) A
25) B
26) D
could you please update the correct answers for these
Could you please validate these answers and give us correct ans: Sales in Eastern Europe were up 6 percent in the last quarter. _________, sales in the Middle East region rose by about the same percentage. (A) On the other hand (B) Likewise (C) Like (D) In contrast 1 of 26Next Ron: If you can work this Saturday, we can make the deadline. We'll really be pressed for time next week if we don't get some work done over the weekend. Paul: I don't usually like to work on the weekend, but I guess I can if you think it'll make such a difference. Ron __________ Paul to work on Saturday. (A) got (B) had (C) made (D) let Mr. Hadley said, "Oscar, have that report ready by next Tuesday." James: Mr. Hadley __________ the report ready by next Tuesday. (A) said that Oscar had (B) told Oscar that (C) told Oscar to have (D) said that Oscar has 3 of 26Next Eliot: Who cleaned up the coffee room? When I left last night it was such a mess! Emma: Tom __________ have done it. It was already clean when I got here, and he was the only person who came in before me this morning. (A) must (B) shouldn't (C) would (D) couldn't 4 of 26Next The economic forecast that is in the newspaper is much more optimistic than the one our finance department made. What can be removed from the sentence above? (A) Nothing can be removed from the sentence. (B) that (C) that is (D) made Beth said, "Marvin's wedding is this weekend. Would you please send a wedding present?" Alice: Beth __________ a wedding present to Marvin. (A) said to me to send (B) asked to me to send (C) asked me to send (D) said me to send Carol: I thought you asked Meg to work on the product launch for the men's fragrance line. Tina: No, we've decided not to introduce the men's line yet, so I __________ her to start designing a new women's perfume. (A) gets (B) had (C) got (D) have Mark: Why is it taking so long to decide on a marketing strategy? Janis: The results of our market research aren't very clear. If the data __________ so ambiguous, we __________ a better idea of what to do. (A) isn't|have (B) weren't|would have (C) isn't| 'd had (D) weren't|had Ann was very diplomatic about expressing her complaints to the supplier, and the problems were worked out immediately. Ted, __________, was very blunt about expressing his complaints and he still is not satisfied with the response. (A) contrast (B) similarly (C) on the other hand (D) likewise Doris: Brandon, would you please print out the data on the accounts in North Africa? Brandon: Sure, Doris. It will take about 20 minutes. Doris __________ Brandon print out the data on North Africa. (A) made (B) got (C) had (D) let Jorge: Nancy, I've been calling you all morning. Our presentation starts at 10:00, not 11:00 like we thought, and it's 9:45 now. Please hurry! Nancy: Jorge, you __________ paged me! Now I've got to rush to get set up for the meeting. (A) might (B) could (C) must've (D) should've Mr. Ross said, "Marianne, cancel all my appointments. Oh, and can you attend the meeting this afternoon?" Marianne: Mr. Ross told me __________ his appointments and he __________ to attend the meeting this afternoon. (A) to cancel|asked me (B) to cancel|asked (C) cancel|asked me (D) cancel|asks me Bonnie: The training seminar was so interesting! The trainer was excellent and I really learned a lot. Roy: I'm sorry I didn't go. If I __________ it would be so useful, I __________ my other meeting. (A) had known|would have canceled (B) had known|would cancel (C) knew|will cancel (D) knew|would cancel Maureen: So, where are we with the Zipadee soft drink client? Does it look like we'll be working with them on their ad campaign? Sean: Actually, we had a very successful meeting today, and we agreed on all points. All we need to do now is __________ the contract __________. (A) had|drawn up (B) have|draw up (C) have|drawn up (D) had|drew up Heidi: What did Ms. Greyson want to talk with you about this morning? Morgan: She asked me __________ walk Mary through the new employee handbook tomorrow. (A) if I could (B) if could I (C) could you (D) could I The person __________ this project must be informed immediately of all changes to the timetable. (A) leads (B) is leading (C) leading (D) who leading I'm really happy in my new job. __________ my old boss, my boss here is very accessible and friendly. My former manager was always busy and really hard to talk to. (A) Similarly (B) Similar to (C) Unlike (D) In contrast Bill: Did you meet with the new clients? How did it go? Clarice: It was terrible! I wish that I __________ David with me. He made several inappropriate comments and I could tell that the clients felt put off. (A) haven't taken (B) hadn't taken (C) wasn't taking (D) didn't take Marsha: I think I saw Bill going into a movie last night. Edward: Bill __________ at a movie. He was here until 9:30 helping me revise the handouts for my presentation to the executive board. (A) shouldn't be (B) couldn't have been (C) shouldn't have been (D) couldn't be Ariel: Guess what Joanne? I interviewed with Microware Technologies and got the job! Joanne: Wow, that's great. Isn't Microware the company __________ because of the work it's doing now in distance learning and training? (A) made headlines (B) that making headlines (C) making headlines (D) makes headlines Greg: I honestly don't know how you get any work done in this office with all the construction work going on outside. How do you put up with the noise? Becky: Well, it does _________ me feel a bit crazy at times, but it usually stops by late morning. (A) let (B) make (C) do (D) have David: I just don't understand why Super Space Man didn't catch on with kids. We thought it was going to be one of our best-selling toys this Christmas season. Kim: Well, I think it _________ more popular if we _________ kids who were a bit younger. Children ages 10-12 are too old for this kind of toy. (A) might've been|will target (B) might be|would target (C) might be|were targeting (D) might've been|had targeted   Just a quick reminder, everyone, that for tomorrow's meeting, we're asking men to wear a suit and tie; ________, women should plan to wear either a suit or dress. (A) like (B) similarly (C) in contrast (D) unlike I know Andrew Walton is going to be a great addition to our marketing team--he's a motivated self-starter with a lot of experience. We _________ a better person for this job! (A) didn't find (B) hadn't found (C) couldn't have found (D) shouldn't find Mario, I know you are unhappy about your job. If I __________ you, I __________ quit and start looking for new one. (A) am|could (B) will be|might (C) were|will (D) were|would Mr. Lewis: Carla, you've been working a lot and haven't taken a vacation in over a year. I'm worried you're going to get burned out. I think you should take a couple of weeks off. Carla: I was talking with Mr. Lewis today and he said that __________ a lot, and that he _________ should take a couple of weeks off. So, I'm going to Tahiti! (A) you are working|thinks you (B) you've been working|thought you (C) I'd been working|thought I (D) I'll be working|thinks I
Site Hint: Check out our list of pronunciation videos.
Show more