Please check my work if you have time. Thank you so much.

Question:

Answer:

The diagram illustrates the current layout of an art gallery and a proposed plan for renovating the gallery’s space.

As can be seen, the gallery’s whole space will be changed significantly, with the entrance repositioned and the expansion of the exhibition space.

The entrance, which is currently positioned to the east of the gallery, will be moved to the north allowing for entry from Parkinson Court straight into the exhibition area. In the gallery’s center, the spaces that are used for temporary exhibitions will be merged with the current permanent exhibition space into one single large space for permanent exhibitions.

Moreover, the space that is currently not part of the gallery will be used for special exhibitions, with an exhibition store right next to it. The lobby, to which the existing entrance leads, will be removed along with the office next

The text in the diagrams is very fuzzy and out of focus. I found a much clearer version online. Next time, please post an image that is not difficult to read.

The two floor plans diagram illustrate the current layout of an art gallery and a proposed plan for renovating the gallery’s space.

As can be seen, the gallery’s whole space will be changed significantly, with the entrance repositioned and the expansion of the exhibition space.

The entrance, which is currently positioned to the on the east side of the gallery, will be moved to the north side allowing for entry from Parkinson Court straight into the exhibition area. In the gallery’s center, the two rooms spaces that are used for temporary exhibitions will be merged with the current permanent exhibition space into one single large space for permanent exhibitions.

Moreover, the space that is currently not part of the gallery will be used for special exhibitions, with an exhibition store right next to it. The lobby, to which the existing entrance leads, will be removed along with the office next (you did not finish)

Site Hint: Check out our list of pronunciation videos.

Oh, it seems that I forgot to proofread. I'll remember to do that and find a clearer diagram next time. Here is the rest of my essay:


The lobby, to which the existing entrance leads, will be removed along with the office next to it, and an education area and a small store plant will be built as a replacement.